

TriMet Board of Directors Strategy Session

October 5, 2022 – 10:00 a.m. to 3:00 p.m. University of Oregon, 70 NW Couch St, Portland, OR 97209

AGENDA

10:00 - Coffee and Refreshments

10:15 - Opening remarks (15 minutes)

Presenters: Board President Linda Simmons General Manager Sam Desue, Jr.

10:30 Current Fare Policy (15 minutes)

Presenter: General Manager Sam Desue, Jr.

10:45 Strategic Financial Role (90 mins)

Presenter: Nancy Young-Oliver, ED of Finance & Administration

Discussion Lead: President Linda Simmons

12:15 Lunch

1:15 Transit Industry Fares Survey

Presenter: General Manager Sam Desue, Jr. (30 minutes)

1:45 Board Discussion (1 hour)

Led by: Board President Linda Simmons

2:45 Next steps (15 min)

Presenter: General Manager Sam Desue, Jr., and staff

3:00 Closing remarks (10 min)

Presenter: Board President Linda Simmons

3:10 Adjourn